Zuuportyourlocals

#supportyourlocals wordt #zuuportyourlocals

Na de Goei Gerei box en de borrel box komt support your locals land van Cuijk nu met de #zuuportyourlocals speciaalbierbox!

Twaalf speciaalbieren verpakt tussen het hooi, bij jou thuisbezorgd. Hoj speciaalbierbox!

Speciaal bier uit de regio
Acht microbrouwerijen uit de regio doen mee. De ‘hoj’bierbox bevat speciaalbieren van de volgende brouwerijen:
Kloosterbierbrouwerij Toebes (Sint Agatha), de Cuijkse Brouwbrigade, Gradoen (Boxmeer), De Stramme Kabouter en De Blauwe Knoop (beiden uit Mill), Graafsch Genot (Grave) en de Gennepse bierbrouwers van De Tortelduif en d’Ooijevaer.

Naast een box vol heerlijke bieren zit er bij elk biertje een korte beschrijving over de brouwerij en het bier, geschreven door bierkenner en journalist Twan Dohmen.

De Hoj Speciaalbierbox kost €32,50, inclusief bezorging aan huis. Bestel nu je speciaalbier box voor bezorging op 20 juni.  Het perfecte Vaderdag cadeau! 

Bestelformulier

Na het plaatsen van de bestelling krijgt u van ons een bevestigingsmail. 
Voor u en onze veiligheid vragen wij een betaling vooraf; daarvoor sturen wij u apart een e-mail met een betaalverzoek, ruim voor de geplande levering.

Aan huis bezorgd
Wij bezorgen aan huis – enkel in het Land van Cuijk – en houden veilige afstand, zorgt u er aub voor dat u ons de juiste adresgegevens bezorgt? Natuurlijk kunt u ook voor iemand anders bestellen, leuk zelfs! Vermeld dit aub duidelijk aan ons, u kunt antwoorden op de bevestigingsmail die u van ons ontvangt of een extra bestelling plaatsen met alternatief adres. Geef je de box cadeau, dan zorgen wij voor een leuke kaart.

Wij proberen zo weinig mogelijk niet herbruikbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken en afval te veroorzaken.

 

Voor vragen, opmerkingen of suggesties, stuur ons liefst een e-mail: info@supportyourlocalslandvancuijk.nl.
Voor dringendere zaken, bel naar 06 103 022 08. Ook zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer voor hulp & informatie bij het bestellen, want wij begrijpen dat niet iedereen het makkelijk vindt om dit digitaal te doen. We helpen graag en zijn zo goed als mogelijk bereikbaar gedurende kantooruren.

* De inhoud van de box kan wijzigen, daar wij werken met natuurproducten en wisselende voorraden. Uiteraard dragen wij uiterste zorg voor een gebalanceerd en waardevol aanbod.