Home

Goei Gerei Kerst box– de perfecte kans om kennis te maken met jouw favoriete streekproducten.

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal. Met de samenleving gaat ook de economie voor een deel ‘op slot’. Onder andere de horeca en de recreatie- en evenementenbranche liggen op hun gat. Veel lokale voedselproducenten zijn voor een (groot) deel afhankelijk van diezelfde horeca. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en hun producten rechtstreeks te kopen. Onder andere in Amsterdam, Utrecht, en Zeeuws Vlaanderen lopen al prachtige initiatieven en worden al veel van deze ‘foodboxen’ verkocht. Een mooi initiatief want ook tijdens de feestdagen kunnen we er voor elkaar zijn. 

Koop lokaal!
Het Land van Cuijk zit bomvol ondernemers met hart voor de regio, die de lekkerste streekproducten produceren. Help uw lokale ondernemers en koop lokaal!

December, feestmaand
December is bij uitstek de feestmaand. Dit jaar wellicht niet met elkaar, maar voor elkaar. Wij hebben met zorg een aantal Goei Gerei kerstboxen samengesteld.  Aan huis bezorgd. 

Daarnaast bieden we zakelijke afnemers de mogelijkheid om samen met ons een passende Goei Gerei feestdagen box of kerstpakket samen te stellen. Lekker borrelen, eten en drinken, op afstand maar toch samen. 

of