Goei Gerei voor bedrijven

Ja, ik wil ook zo’n feestelijke Goei Gerei box voor mijn collega’s en werknemers vol met goei gerei uit het Land van Cuijk.

Mooie kwalitatief hoogwaardige streekproducten uit ons Land van Cuijk, kortom goei gerei. Voor de aankomende feestdagen nu ook te bestellen als kerstpakket. 

Wil jij je collega’s of werknemers verassen met een zelf samengesteld en uniek kerstpakket met alleen maar Goei Gerei uit het Land van Cuijk?

Goei Gerei met kerst: alles kan.
Wij kunnen pakketten samenstellen in elke gewenste prijsklasse en denken graag mee over de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op en we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar per mail via info@supportyourlocalslandvancuijk.nl en telefonisch via 06-55340324 of laat een berichtje achter via onderstaand contactformulier. 

    Voor vragen, opmerkingen of suggesties, stuur ons liefst een e-mail: info@supportyourlocalslandvancuijk.nl.
    Voor dringendere zaken, bel naar 06 103 022 08. Ook zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer voor hulp & informatie bij het bestellen, want wij begrijpen dat niet iedereen het makkelijk vindt om dit digitaal te doen. We helpen graag en zijn zo goed als mogelijk bereikbaar gedurende kantooruren.

    * De inhoud van de box kan wijzigen, daar wij werken met natuurproducten en wisselende voorraden. Uiteraard dragen wij uiterste zorg voor een gebalanceerd en waardevol aanbod.