Borrel box

Ja, ik wil ook zo’n borrel box vol met goei gerei uit het Land van Cuijk.

Mooie kwalitatief hoogwaardige streekproducten uit ons Land van Cuijk, kortom goei gerei. Naast de al eerdere verkochte Goei Gerei box, nu ook een Goei Gerei borrel box! Vol met lekkere producten voor een Goeie borrel.

De box zit boordevol heerlijke lokale producten. Zoals, een borrelbrood van Bakkerij Verkerk, speciaalbieren van de Blauwe knoop en van de Stramme kabouter, boerenkaas van Landgoed de Barendonk, oven bitterballen van de Lamperse Hei, leverworst van Lange, Bakkerfrietjes van Teun de Bakker van hier en een lekkere tapende van het Blauwe schaap uit Grave.

Nieuw! Het is vanaf nu ook mogelijk om een fles witte Johanitter wijn van Wijngaard de Daalgaard toe te voegen aan de Borrel Box voor €8,50. Een heerlijke frisse halfdroge wijn. De wijn bijbestellen? Geef dit aan bij het opmerkingen veld onderaan deze pagina. Proost!

De Goei Gerei borrel box is hieronder te bestellen, inclusief bezorging aan huis.

€ 26,50

Op dit moment is het niet mogelijk een Borrel Box te bestellen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de volgende bezorgronde mail dan naar info@supportyourlocalslandvancuijk.nl

Na het plaatsen van de bestelling krijgt u van ons een bevestigingsmail. 
Voor u en onze veiligheid vragen wij een betaling vooraf; daarvoor sturen wij u apart een e-mail met een betaalverzoek, ruim voor de geplande levering.

Aan huis bezorgd
Wij bezorgen aan huis – enkel in het Land van Cuijk – en houden veilige afstand, zorgt u er aub voor dat u ons de juiste adresgegevens bezorgt? Natuurlijk kunt u ook voor iemand anders bestellen, leuk zelfs! Vermeld dit aub duidelijk aan ons, u kunt antwoorden op de bevestigingsmail die u van ons ontvangt of een extra bestelling plaatsen met alternatief adres.

Wij proberen zo weinig mogelijk niet herbruikbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken en afval te veroorzaken.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties, stuur ons liefst een e-mail: info@supportyourlocalslandvancuijk.nl.
Voor dringendere zaken, bel naar 06 103 022 08. Ook zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer voor hulp & informatie bij het bestellen, want wij begrijpen dat niet iedereen het makkelijk vindt om dit digitaal te doen. We helpen graag en zijn zo goed als mogelijk bereikbaar gedurende kantooruren.

* De inhoud van de box kan wijzigen, daar wij werken met natuurproducten en wisselende voorraden. Uiteraard dragen wij uiterste zorg voor een gebalanceerd en waardevol aanbod.