Bestel je box

Ja, ik wil ook zo’n box vol met goei gerei uit het Land van Cuijk.

Mooie, kwalitatief hoogwaardige streekproducten. Door Support Your Locals samengesteld en aangeboden in de Goei Gerei Box, bezorgd aan de deur in het hele Land van Cuijk.

Boordevol lokale lekkernijen
De box zit boordevol heerlijke lokale producten. Denk aan groenten, zuivel en andere lekkernijen. Voorbeelden zijn chocolade van IJssalon IJs & Spijs,  pasta van De Aalshof, rabarber van Rhubarb, speciaalbier van De Blauwe Knoop, boerenkaas van Landgoed de Barendonk, Eigezwijnse worstjes, eieren van BoerderEi, aardappels & uien van Jan Bens, appels van Van Welie, speltpannenkoekenmeel van de molen in Oploo, aardbeien van Harrie Linssen, appelsap van fruitbedrijf Groenz, hamburgers van de Lamperse Hei, melk van de Klef zuivel en worstenbroodjes van de Millse molen De Korenbloem.

De Goei Gerei box zit boordevol lokale lekkernijen en is globaal samengesteld voor een familie van 4 personen. Waarbij een aantal van de producten langer houdbaar zijn en prima in de diepvries of koelkast bewaard kunnen worden.

De Goei Gerei box is hieronder te bestellen, inclusief bezorging aan huis.

€ 44,95

Op dit moment is het niet mogelijk om een Goei Gerei box te bestellen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de volgende bezorgronde mail dan naar info@supportyourlocalslandvancuijk.nl

Bestelformulier

Na het plaatsen van de bestelling krijgt u van ons een bevestigingsmail. 
Voor u en onze veiligheid vragen wij een betaling vooraf; daarvoor sturen wij u apart een e-mail met een betaalverzoek, ruim voor de geplande levering.

Aan huis bezorgd
Wij bezorgen aan huis – enkel in het Land van Cuijk – en houden veilige afstand, zorgt u er aub voor dat u ons de juiste adresgegevens bezorgt? Natuurlijk kunt u ook voor iemand anders bestellen, leuk zelfs! Vermeld dit aub duidelijk aan ons, u kunt antwoorden op de bevestigingsmail die u van ons ontvangt of een extra bestelling plaatsen met alternatief adres. Geef je de box cadeau, dan zorgen wij voor een leuke kaart.

Wij proberen zo weinig mogelijk niet herbruikbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken en afval te veroorzaken.

 

Voor vragen, opmerkingen of suggesties, stuur ons liefst een e-mail: info@supportyourlocalslandvancuijk.nl.
Voor dringendere zaken, bel naar 06 103 022 08. Ook zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer voor hulp & informatie bij het bestellen, want wij begrijpen dat niet iedereen het makkelijk vindt om dit digitaal te doen. We helpen graag en zijn zo goed als mogelijk bereikbaar gedurende kantooruren.

* De inhoud van de box kan wijzigen, daar wij werken met natuurproducten en wisselende voorraden. Uiteraard dragen wij uiterste zorg voor een gebalanceerd en waardevol aanbod.